Vakkundige hulp bij autoschade in Huizen

Profiteer van de uitgebreide en vakkundige service van onze garage

In geval van autoschade kunt u uiteraard terecht bij Autobedrijf Den Oude in Huizen. Wij zijn namelijk ervaren in autoreparatie van alle modellen. Ook voor onderhoud, in- en verkoop, onderdelen en APK bent u bij ons aan het juiste adres

Voorkant van Autobedrijf Den Oude

Reparatie en onderhoud

Bij autoschade is Autobedrijf Den Oude in Huizen de beste partner voor reparatie en herstel. We kunnen onder andere uitdeuken, uw auto opnieuw spuiten en alle auto-onderdelen leveren. We bespreken altijd met u het plan van aanpak en welke stappen we moeten ondernemen om u weer de weg op te helpen.

Het is ook noodzakelijk om uw auto goed te onderhouden. Maar ook bedrijfswagens en campers kunnen bij ons worden gebracht voor een onderhoudsbeurt. Zo controleren en we uw camper bijvoorbeeld nauwkeurig, zodat u er onbezorgd mee op reis kunt.

De garage voor autoschade

APK

De jaarlijkse APK is wettelijk verplicht en zorgt ervoor dat u op een veilige en milieuvriendelijke wijze de weg op kunt. 

Na de keuring ontvangt u een keuringsrapport, waarop we eventuele nodige reparaties of aanpassingen aangeven. Wij voeren deze APK op professionele wijze uit en controleren uw auto op zorgvuldige wijze. Uw veiligheid staat bij ons altijd voorop.

Maak direct een afspraak bij Autobedrijf Den Oude voor een vakkundige APK.

De garage van Autobedrijf Den Oude

Verkoop en inkoop

Niet alleen in geval van autoschade kunt u bij Autobedrijf Den Oude in Huizen terecht, ook bieden we in- en verkoop van tweedehands auto’s.

Wanneer u uw auto aan ons wilt verkopen, stellen we een duidelijke en eerlijke prijs voor u op. En als u een auto van ons wilt kopen, dan doen we ons uiterste best om een model te vinden dat past bij uw wensen en rijgedrag.

BEL VOOR EEN AFSPRAAK 035-5269835