Vakkundige hulp bij autoschade in Huizen

Profiteer van de uitgebreide en vakkundige service van onze garage.

logo logo

In geval van autoschade kunt u altijd terecht bij Autobedrijf Den Oude in Huizen. Wij zijn namelijk ervaren in autoreparatie van alle modellen. Ook voor onderhoud, in- en verkoop, diverse auto-onderdelen en apk-keuringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact
Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud

Bij autoschade is Autobedrijf Den Oude in Huizen de beste partner voor reparatie en herstel. We kunnen onder andere uitdeuken, uw auto opnieuw spuiten en alle onderdelen leveren. We bespreken altijd het plan van aanpak met u en we besluiten samen welke stappen we moeten ondernemen om u weer de weg op te helpen.

Bij autoschade kunt u uw auto altijd bij ons langsbrengen, maar ook bedrijfswagens en campers kunnen bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt. We controleren uw camper nauwkeurig en vakkundig. Zo kunt u weer onbezorgd op reis!

Apk-keuring

Apk-keuring

De jaarlijkse apk-keuring is wettelijk verplicht en zorgt ervoor dat u op een veilige en milieuvriendelijke wijze de weg op kunt.
Na de keuring ontvangt u een keuringsrapport, waarop we eventuele nodige reparaties of aanpassingen aangeven. Wij voeren de apk-keuring op professionele wijze uit en controleren uw auto op zorgvuldige wijze. Uw veiligheid staat bij ons altijd voorop.
Maak direct een afspraak bij Autobedrijf Den Oude voor een vakkundige apk-keuring.

verkoop van tweedehands auto’s

Inkoop en verkoop

Niet alleen bij autoschade kunt u bij Autobedrijf Den Oude in Huizen terecht. Wij verzorgen namelijk ook de in- en verkoop van tweedehands auto’s.
Wanneer u uw auto aan ons wilt verkopen, stellen we een duidelijke en eerlijke prijs voor u op. En als u een auto van ons wilt kopen, dan doen we ons uiterste best om een model te vinden dat past bij uw wensen en rijgedrag!